Forberedelser: dermabrasion og dermaplaning

Forberedelser: dermabrasion og dermaplaning

Hvordan bør jeg forberede meg på dermabrasion og dermaplaning?

Fordi denne prosedyren involverer ansiktet ditt er det spesielt viktig at du finner en sertifisert lege til å utføre den. 

I den første konsultasjonen, vær åpen med å diskutere forventningene dine med kirurgen din, og ikke nøl med å stille spørsmål eller uttrykke eventuelle bekymringer du måtte ha. Kirurgen din bør være like åpen med deg og forklare faktorene som kan påvirke prosedyren og resultatene - som alder, hudtilstand og tidligere plastiske operasjoner.

Kirurgen vil diskutere din sykehistorie, gjennomføre en rutineundersøkelse og fotografere ansiktet ditt. Han eller hun bør forklare prosedyren i detalj, i tillegg til dens risikoer og fordeler, restitusjonsperioden og kostnadene. Forsikringen dekker vanligvis ikke kosmetiske prosedyrer, men den kan dekke dermabrasjon eller dermaplaning når den utføres for å fjerne hudvekster eller omfattende arr.

Kirurgen din vil gi deg spesifikke instruksjoner om hvordan du forbereder deg til operasjonen, inkludert retningslinjer for spising og drikking. Du kan også få spesielle instruksjoner om pleie og behandling av huden din før operasjonen. Hvis du røyker, vil du sannsynligvis bli bedt om å slutte i en uke eller to før og etter operasjonen, siden røyking reduserer blodsirkulasjonen i huden. Sørg for at noen kjører deg hjem etter operasjonen, og hjelper til etterpå om nødvendig.