Korreksjon av klitorishetten

Korreksjon av klitorishetten

Hva er en reduksjon av klitorishette?

Overflødige folder på klitorishetten, eller forhuden, kan reduseres med en klitorishettereduksjon. Prosedyren gjøres oftest sammen med en labiaplastikk.

Hva gjør en reduksjon av klitorishette?

De ekstra foldene kan skape en bule som er overdrevet når kjønnsleppene reduseres, og en reduksjon av klitorishetten kan forbedre balansen i utseendet til de kvinnelige kjønnsorganene.

Anestesi for reduksjon av klitorishette

En reduksjon av klitorishetten utføres vanligvis på tidspunktet for en labiaplastikk under enten lokalbedøvelse med oral sedasjon eller under generell anestesi.

Prosedyre for reduksjon av hette i klitoris

Det overskytende vevet merkes i henhold til individets anatomi. Det er stor variasjon i formen og omfanget av folder. Hos noen pasienter utføres eksisjonen som en "Y"-forlengelse av labiaplastikken. Lukking gjøres vanligvis med absorberbare suturer.

Hva er risikoen for reduksjon av klitorishette?

Det er risiko for blødning, hematom, infeksjon, nerveskade, under- eller over-reseksjon.

Å komme seg etter en reduksjon av hette i klitoris

Restitusjonstiden bestemmes først og fremst av den medfølgende labiaplastikken.

Hva er resultatene av en reduksjon av klitorishette?

Hos noen pasienter med tung klitorishette kan en labiaplastikk uten klitorishettereduksjon gi et topptungt utseende. En reduksjon av klitorishette kan gi balanse til en labiaplastikk hos slike pasienter. Klitoral hette-reduksjon utføres generelt med labiaplastikk, som har en høy tilfredshetsgrad på over 90 prosent.

Les mer om behandlingen her.