Lipolyseinjeksjon

Lipolyseinjeksjon

Lipolyseinjeksjon er en kosmetisk behandling hvor man sprøyter stoffer inn i fettlaget under huden som får fettcellene til å løse seg opp. Hensikten med lipolyse injeksjon er å redusere små, lokale fettansamlinger. 

Grunner til at pasienter ønsker Lipolyseinjeksjon

Pasienter som er interessert i en ikke-kirurgisk tilnærming for å redusere fettet for eksempel under haken, kan være interessert i denne behandlingen. 

Hvem er ikke en kandidat for Lipolyseinjeksjon

Pasienter med løs hud er kanskje ikke egnede kandidater for prosedyren.

Krever Lipolyseinjeksjon anestesi?

Denne prosedyren kan gjøres under lokalbedøvelse, som injiseres i behandlingsområdet. 

Lipolyseinjeksjon - prosedyren 

Etter at lokalbedøvelsen er injisert, injiseres en nøyaktig mengde medikamenter i et rutemønster som er forhåndsmerket på huden.

Hva er risikoen ved  Lipolyseinjeksjon?

Komplikasjoner er uvanlige og inkluderer nerveskade som kan resultere i et ujevnt smil. I sjeldne tilfeller har pasienter også rapportert problemer med å svelge etter inngrepet.

Restitusjon fra  Lipolyseinjeksjon

Det er ingen nedetid, men pasienter kan oppleve hevelse, blåmerker, smerte, rødhet og føle områder med hardhet som vanligvis mykner med tiden. Fettreduksjon er vanligvis synlig etter åtte uker.

Hva er resultatene av Lipolyseinjeksjon?

De fleste pasienter utfører minst to behandlinger med 4 til 6 ukers mellomrom, som er ca. så lenge hevelsen varer. Pasienter kan utføre opptil seks behandlinger på området under haken. I perioden med hevelse kan området se fyldigere ut enn det gjorde før behandlingen, men ettersom fettcellene forstyrres og betennelsen avtar, ser de fleste pasienter resultater innen 6 til 8 uker etter en behandling. Med mindre en pasient skulle gå opp i vekt, bør resultatene være langvarige.

Les mer om behandlingen her.