Prosedyren steg for steg: kroppskonturering

Prosedyren steg for steg: kroppskonturering

Prosedyrene som er nødvendige for å nå dine mål vil bli definert sammen med kirurgen din. 

Plastiske operasjonsprosedyrer som kan anbefales av legen din inkluderer:

Armløft: hengende hud på overarmene 

Brystløft: hengende, flate bryster

Ansiktsløftning: hengende hud midt i ansiktet, hake og nakke

Kroppsløft: hengende mage, bake, indre og ytre lår

Lårløft: hengende hud på innerlåret

Mageplastikk: overflødig hud hengende over magen

Trinn 1 – Anestesi

Medisiner administreres for din komfort under de kirurgiske prosedyrene. Valgene inkluderer intravenøs sedasjon og generell anestesi. Legen din vil anbefale det beste valget for deg.

Trinn 2 – Snittet

Alle hudplastikk-prosedyrer krever store snitt for å fjerne overflødig hud. I mange tilfeller kan disse snittene være omfattende.

Snittlengde og mønster avhenger av mengden og plasseringen av overflødig hud som skal fjernes, samt personlige preferanser og legens kirurgiske vurdering. Avanserte teknikker lar vanligvis snitt plasseres på strategiske steder der de kan skjules av de fleste typer klær, men dette er ikke alltid tilfelle.

Hudplastikk utføres ofte i etapper. Din tilstand, mål og kirurgens dømmekraft, vil alle påvirke hvordan legen definerer en kirurgisk plan.

Kroppsløft

Et komplett underkroppsløft behandler slapp hud på sete, mage, midje, hofter og ytre lår i én prosedyre.

Innsnittsmønstre varierer og kan inkludere et periferisk snitt rundt kroppen for å fjerne "beltet" av overflødig hud og fett.

Gynekomasti kirurgi

Snittmønstrene for å løfte en manns slappe bryster vil bli bestemt basert på mengden overflødig hud som skal fjernes. Ett eller en kombinasjon av snitt kan brukes for å redusere mannlig bryststørrelse, flate ut og forbedre brystkonturene.

Brystløft

Snittmønstrene for å løfte en kvinnes slappe bryster vil bli bestemt basert på mengden overflødig hud som skal fjernes. Disse kan inkludere ett eller en kombinasjon av snitt i et sirkulært mønster rundt areola, i en linje som strekker seg fra areola til brystfold, og horisontalt langs brystfolden. Et brystimplantat kan også anbefales for å forbedre brystets form og størrelse.

Armløft

Hengende hud på overarmene behandles med et snitt fra underarmsområdet som strekker seg langs innsiden eller baksiden av overarmen. Ytterligere snitt på armene kan være nødvendig hvis det er andre områder med overflødig hud.

Lårløft

Omforming av de indre lårene oppnås gjennom snitt i lysken som kan strekke seg nedover til kneet langs innsiden av låret. Forbedring av konturene av ytre låret kan kreve et snitt som strekker seg fra lysken rundt hoften.