Prosedyren steg for steg: kroppsløft

Prosedyren steg for steg: kroppsløft

Hva er trinnene i en kroppsløft?

Kroppsløft-prosedyrer er kirurgiske prosedyrer og de krever omfattende snitt. Innsnittslengden og mønsteret avhenger av mengden og plasseringen av overflødig hud som skal fjernes, samt kirurgisk vurdering.

Avanserte teknikker lar vanligvis snitt plasseres på strategiske steder der de kan skjules av de fleste typer klær og badedrakter.

Trinn 1 – Anestesi

Medisiner administreres for din komfort under den kirurgiske prosedyren. Valgene inkluderer intravenøs sedasjon og generell anestesi. Legen din vil anbefale det beste valget for deg.

Trinn 2 – Snittet

En vanlig teknikk for fullstendig løft av underkroppen bruker snitt som ligner på et bikinimønster for å stramme opp magen, lysken, midjen, låret og rumpa i én prosedyre. Snittet fjerner overflødig hud og fett og reposisjonerer og strammer vev.Kirurgiske kroppsløft kan kreve fettsuging for å oppnå en forbedret kontur.

Trinn 3 – Lukking av snittene

Dype suturer i underliggende vev bidrar til å danne og støtte de nyformede konturene. Suturer, hudlim, tape eller klips kan brukes for å lukke hudsnittene.

Trinn 4 – Se resultatene

Resultatene av et kroppsløft er synlige nesten umiddelbart. Det kan ta så lang tid som ett til to år før de endelige resultatene er fullt utviklet.

Les mer om behandlingen her.