Prosedyren steg for steg: lårløft

Prosedyren steg for steg: lårløft

Prosedyrer for lårløft

En lårløft-prosedyre inkluderer følgende trinn:

Trinn 1 – Anestesi

Medisiner administreres for din komfort under de kirurgiske prosedyrene. Alternativene inkluderer intravenøs sedasjon og generell anestesi. Legen din vil anbefale det beste alternativet for deg.

Trinn 2 – Snittet

Innsnittsmønstre varierer basert på området eller områdene som skal behandles, grad av korreksjon og pasientens og kirurgens preferanser.

Innsnitt i lårløft

En teknikk som brukes for et lårløft plasserer snitt i lysken, strekker seg nedover og vikler seg rundt baksiden av låret.

En annen teknikk fjerner overflødig hud fra lysken og ned til kneet ved hjelp av et snitt langs innsiden av låret. 

Du kan også kvalifisere for et minimalt snitt. Innvendig lårløft som involverer et snitt bare i lyskeområdet. Din plastikkirurg vil avgjøre hva som er passer deg. 

Ytre lårløft snitt

Forbedring av konturene til det ytre låret kan kreve et snitt som strekker seg fra lysken rundt hoften og over ryggen.

Avanserte teknikker lar vanligvis snitt plasseres på strategiske steder der de kan skjules av de fleste typer klær og badedrakter. Imidlertid kan snittene være omfattende.

Trinn 3 – Lukking av snittene

Dype suturer i underliggende vev bidrar til å danne og støtte de nyformede konturene. Suturer, hudklebende tape eller klips kan brukes for å lukke hudsnittene.

Trinn 4 – Se resultatene

Den jevnere strammere kontureringen som er et resultat av et lårløft er tydelig nesten umiddelbart, selv om det først er skjult av hevelse og blåmerker.