Prosedyren steg for steg: nakkeløft

Prosedyren steg for steg: nakkeløft

Prosedyrer for nakkeløft

Trinn 1 - Anestesi

Medisiner administreres for din komfort under den kirurgiske prosedyren. Valgene inkluderer intravenøs sedasjon og generell anestesi. Legen din vil anbefale det beste valget for deg.

Trinn 2 - Snittet

Avhengig av graden av endring du ønsker å se, inkluderer valgene dine for nakkeløft et tradisjonelt nakkeløft-snitt eller et mini-nakkeløft.

Et tradisjonelt nakkeløft-snitt begynner ofte i hårfestet. fortsetter ned og rundt øret og ender i bakhodet. Fett kan skulptureres eller omfordeles fra kjeven og nakken. Vevet som ligger under nakkehuden blir reposisjonert, og platysma-muskelen blir vanligvis strammet. Huden klippes og overflødig hud trimmes bort. Et eget snitt under haken er ofte nødvendig for fettsuging av dette området og for reparasjon av muskelen. Suturer eller hudlim lukker snittene.

Et mini-nakkeløft med snitt kan innebære snitt bare rundt øret. Snittene er kortere, men resultatene er mindre synlige enn på et fullt nakkeløft. 

Trinn 3 - Lukking av snittene

Innsnittslinjer lukkes med suturer og kanskje hudlim.Når de er helbredet, er snittlinjene fra et nakkeløft vanligvis godt skjult innenfor hårfestet og i ørets naturlige konturer.

Trinn 4 - Se resultatene

De synlige forbedringene ved et nakkeløft vises når hevelser og blåmerker avtar. Ditt endelige resultat vil gjenopprette et mer ungdommelig og uthvilt utseende.