Prosedyren steg for steg: øyenbrynsløft

Prosedyren steg for steg: øyenbrynsløft

Prosedyrer for øyenbrynsløft

Trinn 1 – Anestesi

Du vil få bedøvelse slik at du vil være komfortabel under de kirurgiske inngrepene. Kirurgen din vil foreslå enten intravenøs sedasjon eller generell anestesi.

Trinn 2 – Snittet

Øyebrynsløft kan utføres på forskjellige måter. Noen kirurger foretrekker å bruke et endoskop (et tynt rør med et kamera på enden) og spesielle instrumenter plassert gjennom små snitt i hårfestet. Dette gjør at vevet og muskelen under huden kan justeres, og korrigerer kilden til synlige rynker og linjer i pannen.

Noen kirurger foretrekker å utføre et øyenbrynsløft gjennom det som kalles et "koronalt snitt". Koronalsnittet lages fra øre til øre over toppen av hodet. Pannehuden løftes deretter og eventuell muskeljustering kan gjøres under direkte visualisering. Det resulterende arret fra en koronal brynløft er godt skjult under håret.

For kvinner med svært høye panner kan et snitt like ved fremre hårfeste anbefales. På denne måten kan brynet løftes uten å endre høyden på den fremre hårfesten. Det resulterende arret, selv om det er noe mer synlig, kan ofte skjules.

Trinn 3 – Lukking av snittene

Øyebrynløft-snitt lukkes vanligvis med:

  • Avtakbare eller absorberbare suturer
  • Hudklebemidler
  • Spesielle klipp

Trinn 4 – Se resultatene

Resultatene vises i løpet av noen få uker ettersom hevelser og blåmerker avtar for å avdekke jevnere pannehud og et mer ungdommelig, uthvilt utseende.