Restitusjon etter prosedyren: brystforstørrelse

Restitusjon etter prosedyren: brystforstørrelse

Hva kan jeg forvente under restitusjonen med brystforstørrelse?

Under restitusjonsperioden vil brystene dine bli pakket inn i gasbind, og en elastisk bandasje eller støtte-BH vil minimere hevelser og støtte brystene mens de gror.

Umiddelbart etter operasjonen vil du bli tatt inn i et restitusjonsområde for nøye overvåking. Du kan få lov til å reise hjem når du er stabil for utskrivning, vanligvis etter ca. en time. 

Før du drar, vil du bli gitt spesifikke postoperative instruksjoner og en oppfølgingsavtale med plastikkirurgen. Du kan også få medisiner eller resept, men mange plastikkirurger skriver ut postoperative medisiner på forhånd. Dine foreskrevne medisiner kan inkludere smertestillende piller og antibiotika for å forhindre infeksjon.

Bruk støtteplagget ditt døgnet rundt som instruert av plastikkirurgen. Noen kirurger kan spørre pasientene om å rense snittstedene og påføre salve, mens andre vil be pasientene om å beholde tape eller bandasje på. Instruksjonene varierer, så det er viktig å følge alle instruksjonene du får nøye.

Fordi det er mulig å blø inn i lommene rundt brystimplantatene de første dagene, ta det med ro til du har tillatelse til å øke aktivitetsnivået. Akutt smerte avtar vanligvis etter en til fem dager, men du kan oppleve sårhet og hevelse i noen uker. Fortsett trening og normal aktivitet i henhold til plastikkirurgens anvisninger.