Resultater: gynekomastikirurgi

Resultater: gynekomastikirurgi

Resultatene av gynekomastikirurgi er umiddelbart synlige. Over tid vil post-kirurgisk hevelse gå over og snittlinjene vil falme. Tilfredsheten med det nye bildet ditt bør fortsette å vokse etter hvert som du blir frisk etter operasjonen.

De endelige resultatene av gynekomasti-operasjonen kan ta 3-6 måneder å oppnå. Innsnittslinjer er permanente, men vil fortsette å falme over tid.

Gynekomastiskkirurgi – arr

Enhver kirurgisk behandling for å korrigere gynekomasti vil kreve snitt. Mens de fleste snittlinjer er skjult innenfor naturlige konturer, kan noen være synlige og er et nødvendig resultat av brystreduksjonskirurgi hos menn.

Alle arr ved gynekomastikirurgi er permanente, selv om noen arr kan være skjult i brystets naturlige konturer. Den forbedrede overkroppen din vil sannsynligvis forbedre selvbildet og selvtilliten din, enten det er i skjorte og slips, t-skjorte eller i bar overkropp på stranden.

Praksisen for kirurgi er ikke en eksakt vitenskap. Selv om det forventes gode resultater fra prosedyren din, er det ingen garanti. I noen situasjoner er det kanskje ikke mulig å oppnå optimale resultater med en enkelt kirurgisk prosedyre for å behandle gynekomasti.

En operasjon til kan være nødvendig:

  • For å utføre ytterligere oppstramming eller reposisjonering av brystene
  • For å behandle eventuelle komplikasjoner som kan oppstå

Les mer om behandlingen her.