Resultater: nakkeløft

Resultater: nakkeløft

Det kan ta flere uker til måneder før hevelsen forsvinner helt og opptil seks måneder før snittlinjene blir mindre synlig. Livslang solbeskyttelse og en sunn livsstil vil bidra til å forlenge resultatene av ditt mer ungdommelige utseende.

Når hevelse og blåmerker avtar, vises de synlige forbedringene ved et nakkeløft. Ditt endelige resultat skal ikke bare gi et mer ungdommelig og uthvilt utseende, men også hjelpe deg til å føle deg mer trygg på deg selv.

Selv om det forventes gode resultater fra prosedyren din, er det ingen garanti. I noen situasjoner er det kanskje ikke mulig å oppnå optimale resultater med en enkelt kirurgisk prosedyre, og en operasjon til kan være nødvendig.

Å følge instruksjonene til plastikkirurgen er avgjørende for å lykkes med operasjonen. Det er viktig at de kirurgiske snittene ikke utsettes for overdreven kraft, slitasje eller bevegelse under tilhelingstiden. Unngå å bruke klær som må gå over hodet. Legen din vil gi deg spesifikke instruksjoner om hvordan du skal ta vare på deg selv.