Resultater: revisjon av brystimplantat

Resultater: revisjon av brystimplantat

Det endelige resultatene av brystimplantat-revisjon vil i utgangspunktet være skjult av hevelse. Det vil ta minst seks uker før hevelsen går over og brystene føles mykere og mer naturlige. I noen tilfeller kan det ta 6-12 måneder før brystene føles "normale".

Helbredelses-tiden er forskjellig for alle og noen ganger kan det ta lengre tid før brystene blir mykere, følelsen kommer tilbake og arrene blekner. Diskuter realistiske forventninger med kirurgen din angående helbredelse.

Utøvelse av medisin og kirurgi er ikke en eksakt vitenskap. Selv om det forventes gode resultater, er det ingen garanti. I noen situasjoner er det kanskje ikke mulig å oppnå optimale resultater med en enkelt kirurgisk prosedyre, og en ekstra operasjon kan være nødvendig.

Hvis du opplever kortpustethet, brystsmerter eller uvanlige hjerteslag, oppsøk lege umiddelbart. Skulle noen av disse komplikasjonene oppstå, kan du trenge sykehusinnleggelse og ytterligere behandling.

Å følge legens instruksjoner er nøkkelen til suksess for denne operasjonen. Det er viktig at de kirurgiske snittene ikke utsettes for overdreven slitasje eller bevegelse. Legen din vil gi deg spesifikke instruksjoner.