Resultater: rumpeforstørrelse og rumpeløft

Resultater: rumpeforstørrelse og rumpeløft

Resultatene av rumpeforstørrelse og/eller rumpeøft er synlige nesten umiddelbart. Det vil imidlertid ta litt tid før de endelige resultatene av prosedyren er fullt utviklet. 

Vevet vil sette seg litt i løpet av de første 3-6 månedene, og arrdannelsen kan ta opptil to år før den blekner til sitt modne nivå. Noen synlige arr vil forbli, men de generelle resultatene er langvarige, forutsatt at du opprettholder en stabil vekt og generell kondisjon. Når kroppen din blir eldre, er det naturlig å miste litt fasthet. Imidlertid bør det meste av den første forbedringen forbli.

Selv om det forventes gode resultater etter operasjonen, er det ingen garanti. I noen situasjoner er det kanskje ikke mulig å oppnå optimale resultater med en enkelt kirurgisk prosedyre, og en operasjon til kan være nødvendig.

Å følge legens instruksjoner er avgjørende for at operasjonen skal lykkes. Det er viktig at de kirurgiske snittene ikke utsettes for overdreven kraft, bevegelse, hevelse eller slitasje under tilhelingstiden. Legen din vil gi deg spesifikke instruksjoner om hvordan du skal ta vare på deg selv.

Hvis prosedyren ble utført med fettoverføring, kan det ta opptil et år å se de endelige resultatene. Resultatene av din rumpeforstørrelsesoperasjon vil være langvarige. Over tid kan rumpa størrelse og form fortsette å endre seg på grunn av aldring og tyngdekraften. Du vil kunne beholde ditt nye utseende lenger hvis du holder vekten og holder en sunn livsstil.

Hvis operasjonen ble utført med fettoverføring, er det viktig å huske på at dette fettet kan oppføre seg som alt annet fett i kroppen din. Går du opp i vekt, kan fettet i baken vokse. Går du ned i vekt kan du miste noe av volumet i baken ettersom fettet krymper.