Kandidater: hårtransplantasjon

Kandidater: hårtransplantasjon

Hvem er en god kandidat for hårtransplantasjon?

Du kan være en kandidat for hårtransplantasjon hvis du har sunn hårvekst på baksiden og sidene av hodet som kan benyttes å tjene som donorområder.

  • Donorområder er stedene på hodet som transplantat og klaffer tas fra.
  • Andre faktorer, som hårfarge, tekstur og bølgete eller krøllete, kan også påvirke det kosmetiske resultatet.
  • Det finnes en rekke teknikker som brukes i hårerstatningskirurgi. Noen ganger brukes to eller flere teknikker for å oppnå de beste resultatene.

Hårtransplantasjonskirurgi kan forbedre utseendet og selvtilliten din, men resultatene vil ikke nødvendigvis samsvare med ditt ideal. Før du bestemmer deg for å ha operasjon, tenk nøye over dine forventninger og diskuter dem med kirurgen din.

Det er viktig å forstå at alle hårerstatningsteknikker bruker ditt eksisterende hår. Målet med operasjonen er å finne de mest effektive bruksområdene for eksisterende hår.

Hårtransplantasjonsteknikker, som punch-transplantat, mini-transplantat, mikro-transplantat, spaltetransplantat og strip-transplantat utføres vanligvis på pasienter som ønsker en mer beskjeden endring i hårets fylde. Klaffer, vevsekspansjon og hodebunnsreduksjon er prosedyrer som vanligvis er mer passende for pasienter som ønsker en mer dramatisk endring.

Husk at det er grenser for hva som kan oppnås. En person med svært lite hår anbefales kanskje ikke å gjennomgå hårtransplantasjonskirurgi.

Les mer om behandlingen her.