Hårtransplantasjon

Hårtransplantasjon utføres ved å flytte hår til steder på hodebunnen som har lite eller tynt hår. 

Vanligvis involverer behandlingen hårtransplantasjon, men klaffekirurgi, vevsutvidelse av hodebunnen og hodebunns-reduksjon er også metoder som brukes for å flytte hår. Alle disse behandlingene kan utføres alene eller i kombinasjon med hverandre for å gi pasienten best mulig utfall. Hårtransplantasjon innebærer å fjerne små biter av hår fra et donorsted og bruke dem som transplantater som skal flyttes til et skallet eller tynne område i hodebunnen.

Det er to hovedtyper av behandling for hårtap: 

Ved follikulær-transplantasjon fjernes en hudstrimmel med hårsekker fra baksiden av hodebunnen. Hårsekkene blir deretter fjernet fra hodebunnen og plassert der du trenger mer hår. 

Ved ekstraksjon-transplantasjon fjernes individuelle hårsekker fra baksiden av hodebunnen uten å fjerne en hudstrimmel. I likhet med den andre metoden blir hårsekkene deretter satt inn der du trenger mer hår. 

Andre kirurgiske alternativer: 

Vevsutvidelse gjør at hodebunn med hår kan utvides for å dekke områder av hodebunnen som ikke har hår.

Hodebunns-reduksjon innebærer kirurgisk fjerning av skallede områder i hodebunnen og så utvide eller føre sammen deler av hodebunnen med hår. 

Sannheten om hårtap: 

Det sies at skallethet kan skyldes dårlig sirkulasjon til hodebunnen, vitaminmangel, flass og til og med overdreven bruk av hodeplagg. Alle disse teoriene er blitt motbevist. Det er heller ikke sant at hårtap kan bestemmes ved å se på din morfar, eller at 40 år gamle menn som ikke har mistet håret, aldri vil miste det.

Hårtap skyldes hovedsakelig en kombinasjon av:

  • Aldring
  • Endring i hormoner
  • Arv
  • Som regel, jo tidligere håravfall begynner, jo mer alvorlig blir skalletheten.
Bestill konsultasjon
Fra kr 17 000,-

Video

Prisoversikt

Land
Pris
Konsultasjon
Norge
kr 60 000,-
kr 1 500,-
Litauen
kr 40 000,-
kr 500,-
Tyrkia
kr 17 000,-
kr 500,-
Thailand
Pris kommer
Pris kommer
Polen
Pris kommer
kr 500,-
Mexico
Pris kommer
Pris kommer
Bilde av en lege som smiler.

Besøk og snakk med en ekspert

Bestill konsultasjon