Konsultasjon: hårtransplantasjon

Konsultasjon: hårtransplantasjon

Hva kan jeg forvente under en konsultasjon for hårtransplantasjonskirurgi?

Hårtransplantasjonskirurgi er en individualisert behandling. For å være sikker på at alle kirurgiske alternativer er tilgjengelige for deg, finn en lege som har erfaring med å utføre alle typer erstatningsteknikker-klaffer og vevsekspansjon, samt transplantasjoner. Se andre steder hvis legen din forteller deg at han eller hun har perfeksjonert en teknikk som kan "gjøre alt".

I din første konsultasjon vil kirurgen din evaluere hårveksten og tapet, gjennomgå din familiehistorie med hårtap og finne ut om du har hatt noen tidligere hårtransplantasjonsoperasjon. Kirurgen din vil også spørre deg om livsstilen din og diskutere dine forventninger og mål for operasjonen.

Medisinske tilstander som kan forårsake problemer under eller etter operasjonen, som ukontrollert høyt blodtrykk, blodproppproblemer eller tendensen til å danne for store arr, bør også diskuteres med kirurgen din. Sørg for å fortelle kirurgen din hvis du røyker eller tar medisiner, spesielt aspirin eller andre stoffer som påvirker blodpropp.

Hvis du bestemmer deg for å ha hårtransplantasjon, vil kirurgen din forklare anestesi, typen anlegg der operasjonen skal utføres og risikoene og kostnadene som er involvert. Ikke nøl med å stille spørsmål til legen din.

Sørg for at du forstår kirurgens plan: hvilke prosedyrer som skal brukes og hvor lang tid hver vil ta. Spør legen din om å gi deg en ide om hvordan du vil se ut etter prosedyren eller, hvis transplantater skal brukes, etter hvert behandlingsstadium.

Les mer om behandlingen her.