Hakeløft

Hakeløft er en kirurgisk prosedyre for å omforme haken enten ved hakereduksjon eller et hakeimplantat. Plastikkirurgi og andre mindre prosedyrer kan utføres på underkjeven og haken for å forbedre ansiktsformen, og for å hjelpe med selvtilliten og selvfølelsen. Denne typen inngrep forbedrer harmonien i ansiktet og balansen mellom hake/kjeve/kinn/panne. 

Noen ganger kan bein fra selve kjeven flyttes fremover i en operasjon. Alternativt kan formede silikonimplantater brukes til å gi haken mer projeksjon. Motsatt kan bein fjernes for å redusere en altfor utstikkende hake. Videre kan endringer i over- og/eller underkjeven anbefales for bedre bitt og hvordan tennene passer sammen. Disse operasjonene kan variere fra enkle til veldig komplekse.

Det er vanlig å anbefale en hakeløft til en pasient som har tatt en neseoperasjon slik at alt i ansiktet passer sammen størrelsesmessig. 

Hakeforstørrelse/implantater

Hakeforstørrelses-kirurgi utføres vanligvis for å forsterke en lite markert hake. Vanligvis oppnås dette ved å plassere et implantat direkte på beinet. Et lite snitt gjøres enten inne i munnen eller under haken. Mild hevelse kan oppstå i noen dager, og pasienter kan vanligvis gå tilbake til jobb innen en uke.

Hakereduksjons-kirurgi 

Hakereduksjons-kirurgi utføres for å redusere en fremtredende hake. Operasjonen utføres vanligvis under generell anestesi som poliklinisk prosedyre. Et lite snitt gjøres enten inne i munnen eller under haken. Overflødig bein fjernes, og haken blir formet etter pasientens ønske.

Bestill konsultasjon
Fra kr 12 000,-

Video

Prisoversikt

Land
Pris
Konsultasjon
Norge
kr 70 000,-
kr 1 500,-
Litauen
kr 12 000,-
kr 500,-
Tyrkia
Pris kommer
kr 500,-
Thailand
Pris kommer
Pris kommer
Polen
Pris kommer
Pris kommer
Mexico
Pris kommer
Pris kommer
Bilde av en lege som smiler.

Besøk og snakk med en ekspert

Bestill konsultasjon