Intimkirurgi uten inngrep

Minimalt invasive alternativer

Hva er ikke-kirurgiske kosmetisk  kjønnprosedyrer?

Når kvinner går gjennom fødsel, hormonelle endringer og aldring, kan de oppleve endringer i kjønnsorganene. Endringer som kan påvirke en kvinnes livskvalitet inkluderer vaginal slapphet, stressinkontinens, tap av vaginal smøring, en reduksjon i erotisk følelse og tap av linjer i labia majora. Etter hvert som kvinner, deres leger og media endelig begynner å snakke om disse problemene, øker antallet tilgjengelige behandlinger.

Verktøy som er utviklet for å behandle noen eller alle disse endringene, bruker radiofrekvens eller laserenergi for å indusere kollagenstramming. Fyllstoffer brukes også noen ganger til å injisere i klitoris og/eller "G-punkt". Selv om ikke alle forskere er enige om at G-punktet eksisterer, er det beskrevet å være et erotisk område rett innenfor den fremre veggen av skjeden.

Feltet for ikke-kirurgiske kosmetiske kjønnsprosedyrer vokser etter hvert som endringene kvinner opplever får større oppmerksomhet. Før vi diskuterer hver enkelt, la oss se på anatomien.

Ekstern anatomi av de kvinnelige kjønnsorganene

Det hårbærende området over skambenet ved den øvre delen av det kvinnelige kjønnsorganet kalles venusberget. De hårbærende ytre leppene kalles labia majora (ytre kjønnslepper). De indre leppene kalles labia minora (indre kjønnslepper). I den øvre delen i midten er klitorishetten, noen ganger kalt forhud, som dekker klitoris helt eller delvis. Under klitoris er urinrørsåpningen, og under den er skjedeåpningen.

Bestill konsultasjon
Fra kr 9 000,-

Video

Prisoversikt

Land
Pris
Konsultasjon
Norge
kr 20 000,-
kr 1 500,-
Litauen
kr 9 000,-
kr 500,-
Tyrkia
Pris kommer
kr 500,-
Thailand
Pris kommer
Pris kommer
Polen
Pris kommer
Pris kommer
Mexico
Pris kommer
Pris kommer
Bilde av en lege som smiler.

Besøk og snakk med en ekspert

Bestill konsultasjon