Nakkeløft

Nakkeløft er en kirurgisk prosedyre som forbedrer synlige tegn på aldring i kjeve og nakke.

Hva nakkeløft-kirurgi kan behandle:

  • Overflødig fett og slapp hud i nedre del av ansiktet 
  • Fett under haken 
  • Løs nakkehud
  • Unormale konturer i nakken 

Tapet av ungdommelige konturer i ansikt og nakke kan skyldes en rekke faktorer som arvelighet, tyngdekraft, miljøforhold og stress.

Hvis du ikke trenger full ansiktsløftning, men har overflødig hud i nakken, dobbelthake eller “kalkunhals” kan dette være behandlingen for deg. Foryngelses-prosedyrer som kan utføres i forbindelse med et nakkeløft er: brynsløft,  fettoverføring og øyelokkoperasjon. 

Hva nakkeløft ikke kan gjøre:

Nakkeløft er gjenopprettende kirurgi og endrer ikke ditt grunnleggende utseende og kan ikke stoppe aldringsprosessen. Nakkeløft kan bare utføres kirurgisk. Andre prosedyrer kan ikke oppnå de samme resultatene, men kan bidra til å forsinke tidspunktet til en eventuell nakkeløft blir aktuelt. 

Ikke-kirurgisk nakkeløft: 

Hvis du vil forbedre halsens aldrende utseende med ikke-kirurgiske prosedyrer, kan Botox brukes for å redusere rynker. Kybella kan brukes til bryte ned fettceller. Laser er også et alternativ som kan føre til bedre hud. Fyllstoffer kan brukes til å gjenopprette tapt volum i huden. Radiofrekvens med microneedling kan forynge huden ved å reprodusere kollagen. Til slutt kan ultralydteknologi også stimulere kollagen og forbedre fine linjer og rynker.

Bestill konsultasjon
Fra kr 12 000,-

Video

Prisoversikt

Land
Pris
Konsultasjon
Norge
kr 70 000,-
kr 1 500,-
Litauen
kr 12 000,-
kr 500,-
Tyrkia
kr 15 000,-
kr 500,-
Thailand
Pris kommer
Pris kommer
Polen
Pris kommer
Pris kommer
Mexico
Pris kommer
Pris kommer
Bilde av en lege som smiler.

Besøk og snakk med en ekspert

Bestill konsultasjon