Dermabrasion og dermaplaning

Behandlingen hjelper til med å raffinere hudens topplag gjennom en metode for kontrollert kirurgisk skraping. Behandlingene myker opp uregelmessigheter i overflaten av huden, og gir den et mykere utseende. 

Dermabrasion brukes oftest for å forbedre utseendet på huden i ansiktet som har vært utsatt for ulykker eller tidligere operasjoner, eller for å glatte ut fine ansiktsrynker. Det er også noen ganger brukt til å fjerne pre-kreftvekster som kalles keratoser. Dermaplaning brukes også ofte til å behandle dype kviser.

Både dermabrasion og dermaplaning kan utføres på små hudområder eller på hele ansiktet. Behandlingen kan brukes alene eller i forbindelse med andre prosedyrer som ansiktsløftning, arrfjerning/revisjon eller kjemisk peeling. 

Hvis du vurderer kirurgi for å forbedre huden, kan dette være prosedyren for deg.

Alternative prosedyrer

Hvis du planlegger "overflate-reparasjoner" i ansiktet ditt, kan du også vurdere kjemisk peeling, en alternativ metode for kirurgisk fjerning av det øverste laget av huden. 

Generelt brukes kjemisk peeling oftere for å behandle fine rynker, og dermabrasion og dermaplaning for dypere ufullkommenheter som aknearr.

En ikke-kjemisk tilnærming kan også være å foretrekke for personer med litt mørkere hud, spesielt ved behandling av begrensede områder i ansiktet siden dermabrasion og dermaplaning er mindre sannsynlig å gi ekstreme endringer og kontraster i hudfarge.

Se også informasjon om microdermabrasion, en mindre invasiv form for dermabrasion.

Bestill konsultasjon
Fra kr 800,-

Video

Prisoversikt

Land
Pris
Konsultasjon
Norge
kr 2 999,-
kr 500,-
Litauen
kr 800,-
kr 200,-
Tyrkia
Pris kommer
kr 500,-
Thailand
Pris kommer
Pris kommer
Polen
Pris kommer
Pris kommer
Mexico
Pris kommer
Pris kommer
Bilde av en lege som smiler.

Besøk og snakk med en ekspert

Bestill konsultasjon